Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data/sites/web/herkonwheelsnet/www/wp-includes/kses.php on line 1745
>

3 op 3 in het afgelopen weekend

Zaterdag kregen we BC Lede op bezoek. De eerste ploeg die ons dit seizoen een nederlaag kon toedienen, we waren dus gebrand op revanche !!

Bij Lede was een van hun sterkhouders van de vorige wedstrijd niet aanwezig dus hadden we een kans, en die hebben we met beide handen gegrepen.

We begonnen sterk en liepen meteen uit met een 8-0. In tegenstelling tot de uitwedstrijd vielen onze shots deze keer wel, en konden wij ons eigen spel opleggen en gedurende de hele wedstrijd onze voorsprong vergroten. Uiteindelijk stond er een onverwachte 80 – 33 op het scorebord te blinken na 40minuten.

Q1 20 – 8
Q2 37 – 18
Q3 63 – 26
Q4 80 – 33

Door deze overwinning zijn we momenteel alleen leider in de nationale competitie.

Zondag mochten de landelijke spelers naar Antwerpen voor 2 wedstrijden. De eerste wedstrijd tegen Leuven, een moeilijke opgave werd met goed samenspel onverwacht tot een goed einde gebracht. Winst met 52 – 57. De 2de wedstrijd tegen Wapper zou op zich geen problemen mogen geven en zo kregen ook alle spelers minuten, en ook deze wedstrijd werd gewonnen met 41 – 59. En ook hier staan we dankzij deze 2 overwinningen aan de leiding.

Volgend weekend staat er de belangrijke halve finale voor de Beker van Vlaanderen op de kalender. Tegenstander: BC Lede