Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data/sites/web/herkonwheelsnet/www/wp-includes/kses.php on line 1745
>

Complete off day

In Leuven stonden vandaag de poule wedstrijden in de Beker van Vlaanderen op het programma. Door het afzeggen van de Zedelgem Lions waren zowel Leuven als wijzelf al zeker van een plaats in de halve finale. Enkel de tegenstander moest dan nog uitgemaakt worden.

Voor de wedstrijd was het al rommelig in de zaal, het plein was niet klaar om op te warmen, we moesten nog eens wisselen van plein ook nog voor de wedstrijd kon starten, en dit had ook een invloed op onze opwarming.. gewoonweg een flop. En dat was ook de samenvatting van de wedstrijd.
Leuven speelde ons gewoon van het kastje naar de muur. En we hadden totaal geen antwoord op hun spel. Gevolg: een zeer duidelijke en terechte nederlaag met 86 – 50 cijfers. Eentje om ZEER SNEL te vergeten.

Door dit verlies maken we het ons nog eens extra moeilijk en spelen we de halve finale tegen de 1ste ploeg uit de andere poule BC Lede… ook geen simpele wedstrijd dus!!

26/01/2020 Halve finale 16u30 BBC Lede – Limburg United