Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data/sites/web/herkonwheelsnet/www/wp-includes/kses.php on line 1745
>

Wedstrijd updates

Wegens drukte en problemen met de site konden we de laatste weken geen updates meer posten, maar we hebben zeker niet stilgezeten.

Onze nationale spelers konden zich helaas niet plaatsen voor een plaats in de finale van de Beker van Belgie en moest 2x zijn meerdere erkennen in BC Ninane. BC Ninane zal het net als afgelopen seizoen in de finale opnemen tegen de Zedelgem Lions.
In de competitie stonden er enkel nog 2 wedstrijden tegen Zedelgem op de kalender. Uit verloren we met 83 – 69, en afgelopen maandag in Herk met 44 – 80. We eindigen hiermee op de 3de plaats in de competitie achter Zedelgem en Ninane.

Onze landelijke spelers schopten het ook tot in de halve finale van de Beker van Vlaanderen maar moest na een spannende wedstrijd met verlengingen BC Oostende naar de finale laten gaan met een 54 – 50 overwinning. Er had heel zeker een finale plaats ingezeten hadden we een beetje beter gespeeld… maar helaas. BC Oostende won uiteindelijk van Leuven Bears in de finale. Proficiat BC Oostende.
In de competitie konden we met een gehavende ploeg nog 1x winnen van de Rolling Thunders en verloren we van de Leuven Bears. Het volgende toernooi moesten we helaas forfait geven door het ontbreken van een paar spelers. We eindigen hierdoor op een ietwat teleurstellende 5de plaats in de competitie.